Hur kan vi hjälpa till?

Tjänsterna vi erbjuder inkluderar bland annat de nedan.

services_icon1

Renovering

Går du i renoveringstankar? Kanske vill du ha ett nytt och trivsamt badrum, eller så vill du totalrenovera hela hemmet? Då kan du vända dig till oss! Vi har genomfört ett stort antal renoveringsprojekt och kan tillsammans med våra duktiga samarbetspartners ge dig en förstklassig renovering.

services_icon1

Tillbyggnad

Vi kan även hjälpa dig med olika typer av tillbyggnader. Oavsett om du vill bygga en pool i trädgården eller om det är dags att lägga altan kan vi ta hand om det! Vår kunskap är omfattande inom det mesta som har med tillbyggnader att göra, du kan därmed räkna med ett fint slutresultat!

services_icon1.png

Snickeri

Vi tar även hand om olika snickeri-arbeten. Detta kan till exempel handla om att platsbygga ett kök eller att snickra ihop en möbel som överensstämmer med dina behov. Våra duktiga snickare är experter på att skapa sig förståelse för kundens behov så att slutprodukten går hand i hand med vad du som kund förväntat dig.

services_icon1

Ritningar

Ett bra projekt startar alltid med en genomtänkt ritning. Vi kan hjälpa dig med allt från ritningar kring ditt byggprojekt, till att ta fram en ritning som är specialanpassad för bygglovsansökan. Ta kontakt med oss idag och berätta mer om projektet du planerar så kan vi lägga grunden för det genom en ritning.